Våra tjänster

Vad vi gör

Vi hjälper er med allt ifrån projektering till utförande, slutförande samt löpande service och underhåll i era projekt. Vår mångåriga erfarenhet av entreprenader i såväl nya projekt som anpassningar och utbyten i befintliga anläggningar har gjort oss till en självklart val hos våra uppdragsgivare, beställare och avtalspartner.

Vi har även breddat vår kompetens inom textila lösningar för offentlig miljö med kunnig personal och utökat utbud av kvalitetstyger.

Vi...

Levererar

Monterar

Installerar

…klimatsmart solavskärming och styrsystem för miljövänligare byggnader och trivsammare arbetsmiljö.

Utvändiga solskydd

Vi arbetar med alla väletablerade varumärken på marknaden för utvändiga solskydd och styrsystem.

Det är viktigt för oss att arbeta med produkter som är miljöcertifierade och med korta transportsträckor.

Vi vill jobba med kvalitetsprodukter som håller för vårt svenska klimat och är driftsäkra i alla väder. Vi strävar efter att alla produkter ska finnas i Byggvarubedömningen.

Invändiga solskydd

För invändiga solskydd jobbar vi med Luxaflex premieprodukter. Vid offertförfrågan kan vi naturligtvis ta fram andra alternativ om detta efterfrågas.

Det finns en uppsjö av olika produkter från Luxaflex, med många valmöjligheter för en helt anpassad, individuell lösning. Rullgardiner är vanligast att använda sig av i offentlig miljö, med både solskyddsvävar och mörkläggningsvävar. Vi tar även fram lösningar med till exempel plisséer, duetter och hängande gardiner med skenor.

Sen 2020 har Maria Stridh jobbat på Svea Solskydd. Hon anställdes som textilkunnig för att kunna utveckla Svea Solskydds gardinsida. Utbildad på Handarbetets Vänner textillinje och har arbetat med textilier sen 2003. Även utbildad inom teater och film och har jobbat 20 år på Kungliga Operan som scentekniker och projektansvarig för nyproduktioner.

Automatik och styrning

Vid offertförfrågan tar vi fram lösningar från alla välrenommerade varumärken, t.ex. Somfy. KNX lösningar eller PLC.

Vi har spetskompetens inom detta område där vi alltid skräddarsyr systemen att passa våra
kunders förhållanden.

Intresserad av våra tjänster?

Välkommen att höra av dig med dina frågor och önskemål så hjälper vi dig!